loading...

среда, 5. август 2020.

Za sve je krivo Rusko veštačko djubrivo

PLANETA
TV UŽIVO
15:22h OSVEŽENJE UZ MAKSIMALNE MERE ZAŠTITE: Više od 500 kupača dnevno na gradskom bazenu u Loznici 15:20h JELISAVETI IZVIRIO GO TRUDNIČKI STOMAK! Uskoro treba da se porodi, a sve je oduševila svojim izgledom! 15:18h MINISTAR VULIN: Vojska Srbije je još jednom dokazala da pripada svima 15:09h PROMENA NA KLUPI: Pablo Maćin novi trener Alavesa! 15:06h MILJENOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU U ZEMLJI IZLAZEĆEG SUNCA: Srpski košarkaš potpisao za japanski Neofiniks (FOTO) 15:22h OSVEŽENJE UZ MAKSIMALNE MERE ZAŠTITE: Više od 500 kupača dnevno na gradskom bazenu u Loznici15:20h JELISAVETI IZVIRIO GO TRUDNIČKI STOMAK! Uskoro treba da se porodi, a sve je oduševila svojim izgledom!15:18h MINISTAR VULIN: Vojska Srbije je još jednom dokazala da pripada svima15:09h PROMENA NA KLUPI: Pablo Maćin novi trener Alavesa!15:06h MILJENOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU U ZEMLJI IZLAZEĆEG SUNCA: Srpski košarkaš potpisao za japanski Neofiniks (FOTO)
ZA SVE JE KRIVO RUSKO VEŠTAČKO ĐUBRIVO: Opasan tovar koji je eksplodirao u Bejrutu godinama bio zanemaren! (VIDEO)Foto: Profimedia / STR
DRAMA
ZA SVE JE KRIVO RUSKO VEŠTAČKO ĐUBRIVO: Opasan tovar koji je eksplodirao u Bejrutu godinama bio zanemaren! (VIDEO)
PLANETA
05.08.2020. 14:36h
Snažnu eksploziju u Bejrutu u kojoj je poginulo najmanje 100 ljudi izazvalo je veštačko đubrivo zaplenjeno sa ruskog teretnog broda pre šest godina, preneli su libanski mediji.


Brod "Rhosus" pristao je u luku u Bejrutu pre šest godina zbog kvara, a bio je na putu za Afriku sa 2.750 tona đubriva na bazi amonijevog nitrata, objavila je libanska medijska kuća LBCI, ne otkrivajući u čijem je vlasništvu spomenuti brod.



Ruska medijska grupacija RBC javlja da je brod, koji je plovio iz gruzijske luke Batumi za Mozambik, u vlasništvu je ruskog državljanina Igora Grečuškina, sa prebivalištem na Kipru.


Kako se navodi, nakon što je "Rhosus" pristao zbog kvara, Grečuškin je napustio broid, a da nije isplatio svoju posadu, tvrdi RBC, pozivajući se na članove posade.


Нема коментара:

Постави коментар

Incident u Dablinu

 Dablin policija FOTO: AIDAN CRAWLEY / EPA; INCIDENT U DABLINU Dečaci gurnuli ženu u kanal nakon RASNOG  Irska policija istražuje "navo...