loading...

среда, 29. јул 2020.

Lekari besni i ogorčeni zbog izjave Danice Grujičić

Ujedinjeni protiv kovida" su, "izuzetno uvažavajući stručnost prof.dr Danice Grujičić u oblasti neurohirurgije, uz neizmerno poštovanje za sve profesionalne uspehe profesorke i koleginice", u saopštenju izrazili ogorčenost povodom njenog današnjeg nastupa kojim je, kako navode, iznela "omalovažavajuće i netačne informacije o potpisnicima pisma".

“Iako smatramo da na omalovažavanja i diskreditacije izrečene od strane nekih kolega iz Kriznog štaba, kao i ljudi sa evidentnim političkim funkcijama (ministar zdravlja, predsednik republike) nije potreban odgovor, nakon jedne današnje izjave odlučili smo da izađemo sa novim saopštenjem”, naveli su u saopštenju.

Podsetimo, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju u Beogradu je, gostujući u emisiji Novi dan na TV N1, za otvoreno pismo lekara rekla da bi ga više cenila da je došlo nakon što su se te iste kolege ponudile da malo zamene lekare u kovid-bolnicama.

Нема коментара:

Постави коментар

Incident u Dablinu

 Dablin policija FOTO: AIDAN CRAWLEY / EPA; INCIDENT U DABLINU Dečaci gurnuli ženu u kanal nakon RASNOG  Irska policija istražuje "navo...